Salat og promille

Heisann lesere, ikke lesere, venner og ikke kjente. 

Jeg sitter og gleder meg helt villt til Rakel og Maria kommer på besøk i slutten av månden. Vi kommer nok til og ha det veldig gøy, det er sikkert! Har bestilt godværet til de kommer, så da satser vi på mye soling og at Disney gir meg fri, da. De skal få se den ''fine'' leiligheten jeg bor i med 5 andre jenter (nå bare 4, siden min franske roomie stikker desverre hjem) feste på plassene vi som regel drar ut på hver uke (og som jeg enda ikke har blitt lei av) og jentetur. Tror jeg kommer til og få gledestårer jeg. 

I dag har jeg fått solet meg, våknet av meg selv rundt 1-tiden, da hadde roomien min Julie allerede dratt på jobb, og synes det var veldig rart at jeg ikke hadde våknet av at hun tar på seg bunad, eller mascara foran speilet på soverommet, digg. Fantastisk vær i dag, og fikk jo såklart en del farge! Greit å være halvt utlending iblant også. 

Prøver og være så sunn som jeg klarer fortiden, med å trene å spise salat. Jeg som legger på meg bare av å tenke på sjokolade, liksom. Men kjenner at ikveld har jeg veldig lyst til å dra ut å klubbe litt altså! Hmm. Salat og alkohol-dietten, mens jeg prøver og presse inn noen treningsøkter iblant. Treningsfreaksa der ute synes nok dette er helt uakseptabelt, noe jeg sier meg helt enig i! Haha. 

Middagen idag så jo litt smaashing ut da! Burde laget meg en mat-blogg jeg. Smakte digg også.Har også prøvd og gjort det litt ''koseligere'' der jeg står å ordner meg! Fort og enkelt, og litt bedre. Kvaliteten på bildet her ble jo veldig bra!? 


Florida tid: 18.53

Ingen kommentarer

Rakel Lien

10.02.2014 kl.09:45

åååh glede mæ så sykt! <3 btw maten så veldig god ut!!

Skriv en ny kommentar

LiseTherese

LiseTherese

19, Malvik

Living life in Orlando,Florida. Working in Walt Disney World.

Kategorier

Arkiv

hits