My weekend

På Lørdagen var jeg, Wanja og Kyle en liten tur innom Outleten, som er et typisk sånn ''ute shopping'' sted med masse forskjellige butikker. Deretter tilbringet vi dagen på The Commons Housing Complex med en annen gjeng som bor der, solte oss å slappet av. Senere på kvelden hadde vi egentlig lagt planer om og dra på Bowling, men det ble heller at vi dro på kino istedet og så ''Delivery Man'' digget filmen! 


Søndagen fylte Chanett 19år! For å feire henne, dro vi en gjeng til Disney's Animal Kingdom (første gangen jeg har vært der) og tilbringte hele dagen der. Kjempe gøy! Tok safari-tur og ulike attraksjoner. Likte Animal Kingdom veldig godt! Parken var så koselig. På kvelden var det ''Leaving Middag'' til Henriette, som er ferdig med programmet sitt her i Disney og vært her i 1år. Så da var det middag med jobben (Raiden) på Bahamas Breeze som er gå avstand fra Vista Way, ett par drinker og en god middag (goo stemning). Trist og si hadebra! Men ønsker henne masse lykke til videre og med studiene. 

I dag har jeg spist sushi frokost/lunsj med Jeanette og Per-Christian. Har ikke spist Sushi på evigheter (elsker det) så Jeanette og Per-Christian tok meg med på et bra sushi sted i dag (yummi) Deretter gikk jeg og Jeanette å shoppet litt, kjøpte litt fra Forever21 og en kalender for året 2014. I dag er det Happy Monday, men siden søvnen har vært minimal de siste ukene, skal jeg slappe av med aniktsmaske og serie.Top,hoodie,goldchainx2,babyblue nailcolor,facemask alt fra Forever21.

Florida tid: 20.08

Én kommentar

Malin Amalie (livet i london)

26.11.2013 kl.02:13

herlig

Skriv en ny kommentar

LiseTherese

LiseTherese

18, Malvik

Living life in Orlando,Florida. Working in Walt Disney World.

Kategorier

Arkiv

hits