Disneyfun

Heisann! En liten update siden sist. 


Møtte to morsomme amerikanere fra boston på jobb her om dagen, de var ganske fulle. Og siden de hadde med seg øl, måtte de nok desverre drikke opp ølen sin før de kunne gå inn på Maelstrom (er ikke lovt til og ta med mat/drikke i attrakjsonen). Så det ble til at vi sto å pratet med de i rundt 45 minutter, haha! (awesome norwegian people altså)

Jeg og Elina dro til Hollywood-Studios på søndag, så blandt annet Beauty and the beast show og tok noen attraksjoner. Jeg har enda ikke vært i Animal Kingdom og den ene vannparken. Så satser på og få dratt dit snarest! På fridagene sine er det morsomt å dra i parkene og det vil nok bli besøkt masse siden vi er Cast Members og får fri inngang (verdet) 

På mandagen dro vi en gjeng til Florida Mall som er et stort kjøpesenter. Så da ble det en del nye innkjøp! (den første månden har jeg faktisk ikke hatt tiden til å shoppe) Senere på kvelden var det Flickabo. Siste flicka til kjære Christoffer som drar hjem på torsdag, kjempe trist! Så da ble det vors på hotell rommet til Christoffer.


Christoffer, Henriette og Jeanette. 

Florida tid: 00.46

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LiseTherese

LiseTherese

18, Malvik

Living life in Orlando,Florida. Working in Walt Disney World.

Kategorier

Arkiv

hits