Universal Studios - Halloween Horror Nights 2013

Her er noen bilder fra igår, da vi var på Halloween Horror Night i Universal Studios. Vi dro innover en gjeng dit, men vi klarte og miste hverandre utover kvelden siden det var så mye ''tåke'' og så mye folk. Så endte opp med at jeg og Wanja gikk for oss selv slutten av kvelden, stakkars Wanja, som måtte holde ei lettskremt jente resten av kvelden haha. Bra opplegg, med ulike ''Tema'' der man kunne f.eks gå inn i ''The cabin in the woods'' / ''Resident Evil'' osv. Men etterhvert ble man så vandt med Zombiene, at jeg begynte bare å le når de kom skremmende fram... Vi tok også to attraksjoner, Rockit RIP ride og Transformers 3D-ride (anbefales). Morsomt og få oppleve dette. Nå blir det bading og soling! 

Bak oss ser dere litt av en av de sykeste rollercoasterne (Hollywood Rockit RIP ride) jeg har tatt! Jeg og Wanja holdt på nesten å grine da vi satte oss i den haha. Vi ble såklart plassert fremst også, og vi sto seriøst i 1 time i kø....Men det var verdt det!


Haha vi skulle prøve og ta selfie med en av de gående Zombiene, men det var ikke like enkelt kan man si...

I køen inn til ''The Walking Dead'' huset. Var desverre ikke lovt til å ta bilder på innsiden, så det var veldig vanskelig og ta bilder der, siden vi prøvde og ta uten blits, men det var jo så mørkt at det ikke gikk...

Florida tid: 13.43

Én kommentar

solveig

03.11.2013 kl.19:59

ååååh, så sykt kult!

Vi savne dæ, så må ha skypedate om ikke alt for leng <3

Skriv en ny kommentar

LiseTherese

LiseTherese

18, Malvik

Living life in Orlando,Florida. Working in Walt Disney World.

Kategorier

Arkiv

hits