Halloween

Heia! I det siste har det skjedd så mye at jeg rett og slett ikke har hatt tid til å blogge. Har jo vært halloween periode, så har vært på to fester der vi måtte kle oss ut. Det er jo så gøy! I kveld skal jeg og Wanja (så glaad for at hun er her, hun ankom her på mandag!) på Halloween Horror Night i Universal Studios. Spent, gleder meg. I nuet sitter jeg å koser meg med Keeping up with the kardashians og mørk sjokolade. Deilig med noen dager fri altså! 

På Applebees og spiste middag for noen dager siden, kjempe god mat! 

Flickabo på Mandagen. Flickabo er hver mandag! Der jentene og guttene drikker hver for seg, dertter møtes alle på slutten i ''ringen'' som man kaller det og synger nasjonalsangen osv å catcher up der (haha). Kojak (Taxisjåfør) ville være med på et bilde han også! 

Nedover kommer noen bilder fra Throw-in party (nykommerfest) som var på Torsdagen, som holdes på nattklubben Glitz. Bilder fra vors og ett bilde fra klubben.

I går var vi en gjeng som dro til Magic Kingdom, vi kom ganske sent så ble bare en liten time der. Så neste gang skal vi komme mye tidligere. Men vi fikk heldigvis prøvd ut noen morsomme attraksjoner! Deretter tok vi turen videre til Downtown Disney på kino. 

Et bilde fra Magic Kingdom igår, med Halloween-tema. 

Florida tid: 16.44

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LiseTherese

LiseTherese

18, Malvik

Living life in Orlando,Florida. Working in Walt Disney World.

Kategorier

Arkiv

hits